מבצע הרשמה חינם לבלאק פריידי בלוד בקניון החנויות האינטרנטי

נרשמים ראשונים יזכו להטבת BLACK FRIDAY

מקום מובטח לאתר שלך! מעבר לזה, הנרשמים הראשונים שמתאימים יזכו בסבסוד נוסף מעבר למחיר הנוח שאנו מציעים.

כל אחד! כל מי שיש לו חנות, עסק, מוצרים שהוא מוכר בקביעות, או אפילו משרד או שירות כלשהוא – יכול להיות חלק בקניון הוירטואלי.

שריינו מקום בחינם על ידי הזנת הפרטים למעלה. 

המיזם, בשיתוף העירייה והיחידה לליווי עסקים בלוד, דואג לבעלי-העסקים החל משלב ההקמה, עדכון האתר שלך ועד הפרטים הקטנים וב"ה עד להזמנות, מכירות וסליקה. כן, אחנו גם מסבסדים את המפעל היוקרתי הזה כדי להוריד ממך את הסיכון ואת החששות. 

יש לך כבר אתר? נסה אותנו. תירשם ותרוויח!

בתחתית העמוד יש בועת ווצאפ מרחפת. ועכשיו – ילה, להירשם !

ברוך הוא מנהל רובע אזורי התעסוקה ועסקים בעיריית לוד. עם תחילת הקורונה, על מנת לנצל את המשבר ואחרי בדיקת שוק נרחבת של יזמי ומומחי שיווק דיגטלי הקיימים, חברנו לעמרם מכבי וחברת Jerusalem Eskimo על מנת לאפשר תוספת אינטרנט מא' ועד ת' לכל בעלי העסקים בעיר לוד.

קניון לוד הוירטואלי | اللد مول اون لاين | Виртуальный торговый центр Лода